Rhubarb/rabarbar
05:23:00
Oh,I wasn't sure what's rhubarb.Fruit or not. But if i didn't know something I must check it. Rhubar is vegetable ,only in United States it's considered to the fruits. They have characteristic bitter,astringent sometimes sweet taste. The most red rhubarbs are more sweet. And I thought that is too sweet on my blog in this time ,so I scupulted fimo rhubarb in 1;12 scale. But it's only introduction to the bigger project.
Zawsze miałam wątpliwości co do tego czym jest rabarbar. Sprawdzam to czego nie wiem ,a i przy okazji głębiej wgryzam się w temat. Rabarbar na całym świecie z wyjątkiem Stanów Zjednoczonych jest warzywem. Ma charakterystyczny gorzkawo-cierpki smak. Im czerwieńszy ma kolor tym jest słodszy. Pomyślałam ,że na blogu jest tak słodko ,że troche goryczy nie zaszkodzi. Więc siadłam i ulepiłam rabarbar w miniaturze oczywiście w skali 1:12. Ale uwaga bo to tylko wstęp,dalszy ciąg rabarbarowej przygody wkrótce nastąpi.
12 komentarze
Ten komentarz został usunięty przez autora.
OdpowiedzUsuńYou have a beautiful blog, it is designed with care and good taste, I love your ghotographs and of course, your miniatures are fantastic.
OdpowiedzUsuńHugs
You have a beautiful blog It is designed with care and good taste, I love your photographs and of course your miniatures are fantastic.
OdpowiedzUsuńHugs
Your words are the best motivation. Thank you! Yes i spend lots of time doing phots. I can do one sesion several times before I accept it.
UsuńRabarbar smacznie wygląda - ja uwielbiam z nim ciasto :)
OdpowiedzUsuńOooj , ale trafiłaś właśnie piecze się ale niestety w miniaturze;)
UsuńWhen I was a little girl I used to pick wild rhubarb and eat it by dipping it into a bowl of sugar. It was then both Sweet and Sour. I never thought of it as a Vegetable? Even so, yours looks totally Real, Well Done! :D
OdpowiedzUsuńelizabeth
Thanks Elizabeth . You are an angel with your comments!!!
UsuńBardzo ciekawe i oryginalne pomysły.
OdpowiedzUsuńDzięki
UsuńLubię rabarbar. najbardziej na surowo z cukrem. Nawet ostatnio przekonałam się do kompotu z jabłek i rabarbaru.
OdpowiedzUsuńTwój wygląda niesamowicie realnie. Cudny jest.
Ja też. Najlepiej cała łodyga i tylko zanurzać w cukrze i chrupać. Pycha. Dzięki za odwiedziny.
Usuń